MAICO MENU
  Single Releases  
  Single Releases  
  Artiestenpromotie
  Luisterhulp
TOPPER V/D WEEK

ALBUM V/D MAAND

 

William Janz door in Got Talent Espana

Nederlandse ’Julio Iglesias’ door naar halve finale Got Talent España.
Info: Zanger William Janz, mbo-leraar en Julio Iglesias vertolker, heeft zich maandagavond weten te verzekeren van een plek in de halve finale met het nummer Quijotte van de Spaanse artiest. Hierna zal hij mogen optreden voor een volgepakt Teatre Victòria in Barcelona. Nadat de Rijswijker in een soort baldadige bui zichzelf had opgegeven voor de Spaanse talentenjacht, mocht hij al direct door naar de kwartfinale. Hij werd zelfs door een van de juryleden, Risto Mejide, uitgenodigd om in november te komen zingen op zijn verjaardag. In tegenstelling tot Holland’s Got Talent, worden de voorrondes van de Spaanse variant niet uitgezonden op televisie. (Bron:Telegraaf)

20 jaar jubileum voor K3

20 jaar jubileum voor K3
Info: Dit jaar bestaat K3 20 jaar en dat wordt gevierd met een grote, extra speciale verjaardagsshow op diverse locaties in Nederland!  Maar meer verklappen ze nog niet, behalve dan dat je heel hard mee kunt zingen en dansen met de allergrootste K3 hits en dus ook liedjes van de nieuwe CD Rollerdisco! Feestje!! Van 24 augustus t/m 10 november 2019 gaan ze kris kras door Nederland om dit met de fans te vieren.

Duncan Laurence voor NL naar Eurovisiesongfestival

Duncan Laurence voor Nederland naar het Eurovisiesongfestival
Info: De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer. De zanger, die eigenlijk Duncan de Moor heet, deed in 2014 mee aan The Voice of Holland. „De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid”, stelt de zanger. „Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven.” Het lied is al klaar. Dat wordt gepresenteerd op 7 maart. Ilse DeLange heeft de leden van de selectie- commissie op de zanger gewezen. „Duncan heeft de persoonlijkheid die bij zo’n groot avontuur hoort”, zegt de zangeres. „Zijn prioriteiten liggen altijd bij de muziek. Duncan is heel bijzonder. Wat hij schrijft is heel erg internationaal. Het is authentiek. Het raakt in alles vind ik.” Het is de vierde keer dat het liedjesfestival in Israël wordt gehouden. (Bron:Telegraaf)

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

MAICO PLAYERS


      #
SOCIAL MEDIA

    

LICENTIES

(c)2005 - 2019 Radiomaico Internet Radio | Disclaimer
Technische Realisatie Digipal.nl