MAICO MENU
  Single Releases  
  Single Releases  
  Artiestenpromotie
  Luisterhulp
TOPPER V/D WEEK

ALBUM V/D MAAND

 

CD Roland Verstappen - Overeind

CD Roland Verstappen - Overeind
Release datum: 18.05.2019
Info: Het overzichtsalbum OVEREIND is uit met 35 jaar liedjes van Roland Verstappen. Om te beginnen kwam op 24 april 2019 de single Daar uit. Geheel opnieuw opgenomen en nu met de stem van Roland en de vurige gitaar van Cor Mutsers. Deze song sloeg meteen aan en in de eerste week van release vond ze haar weg naar radio en tv. Het album zal 20 songs bevatten die hij de afgelopen jaren heeft gemaakt, geproduceerd en opgenomen met hulp van vele inspirerende top muzikanten. Roland is nog lang niet uitgezongen en zoals hij zelf zegt: “ik heb het gevoel dat ik net pas begin”. (Bron:ScorePromotions)

Picobello kondigt afscheidsfeest aan!

Picobello kondigt afscheidsfeest aan!
Op zaterdag 12 oktober 2019 organiseert Picobello een afscheidsfeest bij uitgaansgelegenheid 'De Spikke' in Heerde. Na 41 jaren haar sporen te hebben verdiend in de muziekwereld laat Betsy ons weten dat er een einde komt aan Picobello. Ze stopt wel met optredens, maar achter de schermen is en blijft ze ontzettend druk met het schrijven van teksten. 'Ik krijg heel veel complimenten dat ik pakkende teksten schrijf. Dat doet me goed', aldus Betsy. Betsy heeft inmiddels bijna de leeftijd van 60 jaar bereikt en wil meer gaan genieten van het leven. Haar echtgenoot Gert waarmee ze Picobello vormt, heeft daar alle begrip voor. Van hem verscheen onlangs de single 'Lente op 't Platteland'. Gert stort zich na het afscheidsfeest op zijn solocarrière.

CD Trijntje Oosterhuis - Dit is voor mij

CD Trijntje Oosterhuis - Dit is voor mij
Release datum: 24.05.2019
Titellijst: Het nieuwe 2019 album Dit Is Voor Mij van Trijntje Oosterhuis wordt gekenmerkt door de vele unieke samenwerkingen die Trijntje Oosterhuis hiervoor aanging. Zo is Jelte Tuinstra (Jett Rebel) de producer en verder schreven onder meer Diggy Dex, Freddy Tratlehner (De Jeugd Van Tegenwoordig) en Linde Schöne mee aan het album. Trijntje omschrijft 'Dit Is Voor Mij' als haar meest persoonlijke album ooit, met een eigen geluid wat écht bij haar stijl past en nummers die verschillende fases van haar leven beschrijven. “Ik heb eerder liedjes gezongen die over mijn eigen leven gingen”, aldus Trijntje. “Het grote verschil daarmee is dat ik op dit album aan bijna alle nummers zelf heb meegeschreven. Dat maakt dat deze plaat nóg meer mijn identiteit heeft. Het is de waarheid over wie ik ben en waar ik nu sta.”

| 1 | 2 | 3 | 4 |

MAICO PLAYERS


      #
SOCIAL MEDIA

    

LICENTIES

(c)2005 - 2019 Radiomaico Internet Radio | Disclaimer
Technische Realisatie Digipal.nl