MAICO MENU
  Single Releases  
  Single Releases  
  Artiestenpromotie
  Luisterhulp
TOPPER V/D WEEK

ALBUM V/D MAAND

 

CD Jannes - Liever bij jou

CD Jannes - Liever bij jou
Release datum: 05.07.2019
Voorlopige titellijst: Laat vandaag de zon maar schijnen, Wat ’n ander ook zegt, Nog steeds zijn we samen, In gedachten fluister ik jouw naam, Ik ben veel liever bij jou, Het mooiste meisje van de klas, De nacht is lang genoeg, Dans met mij tot morgenvroeg, Een gebroken hart, Ik vraag het jou alleen, Als jij me vraagt, Mijn liefde is alleen voor jou, Wel of niet en M’n meisje uit Arcadia (makeover). 

Boek Koos en Joke - De kracht van liefde

Boek Koos en Joke - De kracht van liefde
Verschijnt op: September 2019
Info: Het boek over overleden volkszanger Koos Alberts uit Hierden verschijnt in september 2019. Het boek is door Christa Krommenhoek uit Lelystad geschreven over haar vader. De titel is ‘De Kracht van liefde’. Het wordt geen verhaal van ‘schandalen, drank, drugs en vrouwen’, kondigt ze aan. Wel met ‘woorden die de diepste wanhoop, het verlies en het verdriet zo mooi beschrijven dat een ieder zichzelf erin kan herkennen.’ (Bron:AD)

CD A3aan Drost - Gevangen door geluk

CD A3aan Drost - Gevangen door geluk
Release datum: 21.06.2019
Titellijst: Gevangen Door Geluk, Je Bent Alles, Ooit Dan Komt Er Een Tijd, Superster, Alleen Met Jou, Al Regent Het Voor Jou, Het Beste Voor Mij, Ik Droom Van Jou, Dat Kan Niemand, Blijf Je Bij Mij, Jeminee Hoe Komt Dat Nou, Als Ze Naar Me Kijkt, Voorbij, Superster (Remix), Als Ze Naar Me Kijkt (Remix).

| 1 | 2 | 3 | 4 |

MAICO PLAYERS


      #
SOCIAL MEDIA

    

LICENTIES

(c)2005 - 2019 Radiomaico Internet Radio | Disclaimer
Technische Realisatie Digipal.nl