MAICO MENU
  Single Releases  
  Single Releases  
  Artiestenpromotie
  Luisterhulp
TOPPER V/D WEEK

ALBUM V/D MAAND

 

CD Belle Perez - Fiesta Perez

CD Belle Perez - Fiesta Perez
Release datum: 31.05.2019
Omdat ze twintig jaar op het podium staat, zijn er in 2019 niet alleen het gloednieuwe feestalbum Fiesta Perez! en de gelijknamige zomertournee, maar trekt de Spaanse schone ook langs de theaters. Daar zal ze tijdens haar verschroeiende shows grasduinen door haar hele oeuvre, van Hello World tot Rumba, en natuurlijk alle hits daar tussenin: Enamorada, El Mundo Bailando, Honeybee. Ook songs van enkele van haar favoriete artiesten – Bruno Mars, George Michael – zal ze op onnavolgbare wijze naar haar hand zetten. (Bron:VVV)


CD Toppers - Happy Birthday

CD Toppers - Happy Birthday
Release datum: 30.08.2019
Het meezingfeest van het jaar is jarig! Om dit te vieren komen de Toppers met 'The best of' Jubilieum Editie van Toppers In Concert met o.a. The Weather Girls / Snollebollekes / 'Voice Winnaar' Jimi Bellmartin en T-Spoon. Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019, vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit groots het 15 jarig verjaardagsfeest van Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA! ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Samen met 65.000 feestvierders gaan we er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFUIF’ van maken die zijn weerga niet kent. Natuurlijk gaan we ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.

Nick & Simon staken concert

Fans van Nick & Simon werden afgelopen vrijdagavond flink teleurgesteld tijdens het concert van hun idolen in Oostende, België. Nick kreeg na twee nummers flink last van zijn stem, waarna het duo besloot het concert te stoppen. Intussen is duidelijk dat Nick een acute keelontsteking heeft, hij verwacht binnen een paar dagen te herstellen. (Bron:Telegraaf)

| 1 | 2 | 3 |

MAICO PLAYERS


      #
SOCIAL MEDIA

    

LICENTIES

(c)2005 - 2019 Radiomaico Internet Radio | Disclaimer
Technische Realisatie Digipal.nl